Én af de førende leverandører til industrien i Skandinavien

Diesellas historie

Diesella A/S er idag én af de førende leverandører til industrien i Skandinavien. Vi tilbyder et bredt program inden for måleværktøjer, test- og kontrolværktøj, maskintilbehør, skruestikker og meget mere. Vi lagerfører ca. 95% af alle vores varer, hvilket gør os i stand til at levere inden for 24 timer til de fleste destinationer i Danmark og Skandinavien. Vores værktøjsprogram sælges udelukkende igennem professionelle grossister og forhandlere i hele Norden samt udvalgte lande i EU.

Firmaet tog sin egentlige start i 1992 og har idag samme ejerkreds som det tidligere Diesella Produktion A/S, der grundlagdes helt tilbage i 1943. Firmaet beskæftiger idag 16 medarbejdere på hovedkontoret i Kolding, Danmark samt 2 medarbejdere på firmaets kontor i Beijing, Kina.

Kreditværdighed

Diesellas kreditvurdering er vurderet til den højeste kreditværdighed AAA, hvilket er din sikkerhed for en seriøs og pålidelig samarbejdspartner.

Læs mere her om kreditranking (åbner i nyt vindue).

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Miljøcertifikat 2022

Diesella er miljøcertificeret 2022 ved ELRETUR. Vi bidrager aktivt til genanvendelse og genbrug af elektronik og batterier i vores produktion og arbejder konstant på at højne vores ansvar som producent.

Læs mere om ELRETUR og producentansvar her (åbner i nyt vindue).