Om Diesella

Diesella A/S er idag blandt én af de førende leverandører til industrien i Skandinavien. Vi tilbyder et bredt program inden for måleværktøjer, test- og kontrolværktøj, maskintilbehør, skruestikker og meget mere. Vi lagerfører ca. 95% af alle vores varer, hvilket gør os i stand til at levere inden for 24 timer til de fleste destinationer i Danmark og Skandinavien. Vores værktøjsprogram sælges udelukkende igennem professionelle grossister og forhandlere i hele Norden samt udvalgte lande i EU.

Firmaet tog sin egentlige start i 1992 og har idag samme ejerkreds som det tidligere Diesella Produktion A/S, der grundlagdes helt tilbage i 1943. Firmaet beskæftiger idag 11 medarbejdere på hovedkontoret i Kolding, Danmark samt 2 medarbejdere på firmaets kontor i Beijing, Kina.

 

Direktør
Søren V. Andersen
sva @ diesella.dk

 

Økonomi / Bogholderi
Anya Arntsen
aa @ diesella.dk

 

Driftsdirektør (COO)
Morten Petersen
mp @ diesella.dk

 

Indkøber
Jan Rasmussen
jr @ diesella.dk

 

Ekstern salgsansvarlig - Danmark
Jens Pfeil Munk
jpm @ diesella.dk

 

Salesmanager - Eksport
Karsten Poulsen
klp @ diesella.dk

 

Salg - Eksport
Teija Tapiola Bundesen
ttb @ diesella.dk

 

Salg - Danmark
Peter Kristensen
pk @ diesella.dk

 

Salg - Danmark
Marco Nørgaard
mfn @ diesella.dk

 

Grafiker
Michelle Nielsen
mn @ diesella.dk
Lageransvarlig
Mai-Britt Lütthje
ml @ diesella.dk
Lagerassistent
Erik Ebbesen
ee @ diesella.dk
Om Diesella

Vi anvender cookies til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside og for at forbedre din oplevelse. Dette omfatter personliggørelse af indhold og reklamer. Ved at fortsætte med at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies samt vores reviderede privatlivspolitik.
For at lære mere, klik her.